Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nemrég érkeztünk meg Hamburgból az Eros-Amore erotika kiállításról. Fáradt vagyok és kimerült. Jól éreztem magam. Csak anya hiányzott és a tesóm. Furcsa, hogy ezt kell mondjam...de nem tehetek róla!

Holnap egész nap aludni fogok...VÉGRE!!!

Vasárnap pedig ismét utazás...Böröndben élek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen a fotón Stefánia Brunival vagyok együtt. Ez a "duó"  jövő évtől Ausztriában plakátokon látható majd...a többit később!!!:):)

Stefániával a közös show műsorunk végén teljesen elfelejtettük, hogy már nem szól a zene és le kéne jönni a színpadról...annyira csókóloztunk, hogy megszünt a külvilág. Szegény műsorvezető csak állt a színpadon és nem tudott lekonferálni minket...a közönség közben tapsolt és örjöngve kiabált...) Még sosem történt velem ilyen... Mindenesetre nagy sikere volt a csók csatának!...és utána megbeszéltük, hogy tulajdonképpen mi is élveztük...pirultuk egymás előtt...

Hamburgban voltam egy Horror Házban...HÁÁÁÁT! Ezt mindenkinek ki kell próbálni aki szereti az efféle multaságot. Nekem nagyon tetszett...

JA! Fontos információ: szeretnék szeretkezni vagy legalább álmodni róla...

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr691565410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KriszRebel 2009.12.24. 18:00:06

Cukis a kép!El tudom képzellni az hajsza világod ismerek egy pornos csajszit szeméjesen it szlovákiárol még Csehibol!Mindennek meg van az áro,valami rosz mindíg valamire jo és fordítva!Pááá!!!

KriszRebel 2010.01.11. 16:23:59

Nagyon szép és izgis lehetet amikor csókolóztatok,HM!Álmodni hogy valakivel szeretkezől arol még nemis beszélve!Szia!

KriszRebel 2010.01.11. 17:02:34

Nagyon szép álom volnna!Peldául simogatnnám a gyönyörű korom fekete hajad,mely simán hulámzik mind a tenger hulámlyai!Uff!Továb nem írom!
süti beállítások módosítása