Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közlemény

2010.05.28. 09:19

A mai napi Bors című napilaban megjelent kompenzációs cikk  (a volt férjemmel kapcsolatban ) ellentétben az előre egyeztetett és írásban jóváhagyott anyagából szar sem jött át!

Ezúton szeretném megköszönni Földvári Zsófia újságírónak a szíves hozzájárulását ahhoz, hogy ezzel a cikkel csatlakozott azon újságírók közé akikről idáig "ugattam"!

Akkor az igazság:

A volt férjemről a héten megjelent, hogy zaklat engem és erőszakosan bánt velem illetve, hogy illegális munkával kereste a pénzét!

A volt férjem életében egy pofont nem adott senkinek, nemhogy erőszakosan bánjon valakivel. Életem egy nagyon szép szakaszát töltöttem mellette. Igaz, hogy félrelépett...:)De azóta én is vissza adtam a kölcsönt! Jelenleg nagyon szeretné vissza kapni a volt feleségét vagyis engem, de tiszteletben tartja a döntésemet és új kapcsolatomat egyaránt! A viszonyunk egymással nagyon jó olyan, mindig jól kijöttünk egymással!

Soha még szavakkal sem bántott engem, mindig nagyon kedves és figyelmes volt velem!

Nem a kommandósok vitték el, hanem a rendőrség!

Nem illegális munkával kereste a pénzét. Rendes munkahelye volt!!! Egyszer rossz útra tévedt, és meg is kapta érte a büntetését. Amióta hazajött ismét munkába állt, és százszor is megbánta ezt az egy hülyeségét!

Soha nem zaklatott engem! A telefonkártyát amin beszélünk én vettem neki, hogy bármi van el tudjuk egymást érni!

Nincs lakhely elhagyási tilalom alatt!

Szóval! Nem egy agresszív, sittes, állatról beszélünk!

Ez az újság megjelenetett egy cikket a napokban, amiből gyakorlatilag semmi nem volt igaz.Sem én sem menedzsrem nem nyilatkoztunk nekik! Majd hosszas könyörgés után kompenzálni próbálták a cikket a ma megjelent anyaggal...de ismét nem sikerült!

Azt, hogy a gyermekeim apja meg ki lesz azt pedig a sors dönti el! Ha az van megírva akkor lehetünk még egy pár, ha más van számomra rendelve odafenntről... akkor ugyis az lesz! Vannak terveim, céljaim...új életem! A volt férjem pedig mindezzel tisztában van, és sokkal jobban tisztel engem annál, hogy önző módon rosszat akarjon Nekem!

Tudom, hogy mindenki azt gondolja, egy üres agyu buta pornós kurva vagyok...jogotokban áll! A kritika is jogos!

Csak azt szeretném ha az igazság is le lenne írva!

Egyes újságírók kicsit túl lőttek a célon, és utána arra fogják, hogy főnökük kötelezte Őket a cikk megírására! Fölösleges befeketítenek másokat, a nagyobb siker reményében! Nem kértem, hogy rólam és a volt férjemről cikk szülessen! Tisztában vagyok vele, hogy pornósként hol a helyem!

Már az első cikknél is azon gondolkoztunk, hogy perelünk...ez nem nem kérdés többé!

Köszönöm Mindenkinek aki át jött ide!

Ui:

 Most látom lekerült a cikk az online-ról!!!! Szerintetek? Persze miután a menedzsrem beszélt velük! :) Ezért ide linkeltem be! Bocsika...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr322037318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.28. 10:05:18

Őszinte és tiszta sorok. Ehhez azt hiszem sok mindent nincs mit hozzáfűzni, így kerek az egész.

Látod, még akkor is írnak hülyeséget, ha semmi vagy senki nem kérte őket. Mert írniuk kell valamiről, és ezt az agyon kombinálgatást én sem bírom. Bár én az NLC (Nők Lapja Cafe) fórumán nőttem fel, ahol szinte mindennaposak voltak a furkálások és kombinációk. Én is szoktam kombinálni, de ritkán van egyféle verzióm a történetre és abból indulok ki, hogy alapból senki nem akar rosszat. Aztán ha többször belém szúrja a kést, csak megkérdezem, hogy ebben mi az élvezet neki és mi a jó? Sajnos a Bors és a többi bulvárlap ebből él, hogy kombinálnak hülyeségeket. Ezért is mondtam anno, hogy úgy látszik ha te nem adsz nekik rágnivalót, kitalálnak maguknak egyet. :-S
És emiatt kár lenne feladni a szereplésedet, inkább azért tedd, ha olyan hobbi/munka adódott, amire vágytál és elsőbbséget élvez. :-**** Látod, hogy nem csak itthon, külföldön is kellesz, hát használd ki és gyűjtögess későbbre. Mind tapasztalatot, mind anyagilag, és a végén üzletasszony lesz belőled, aki esetleg később mások pornós szereplését támogatják. :-**** Jönnek majd az újabb huszonévesek és hogy ők ne kerüljenek hasonló csavarokba, menedzselhetnéd őket, ha lesz kedved erre. :-***

7roller2 (törölt) 2010.05.28. 11:30:05

csak keményen, oszd ki a parasztokat.:)

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2010.05.30. 22:55:53

de majd érdekelnének minket a fejlemények is. Csak az a baj, h az ilyen ügyek sokáig húzódnak, és mire véget érnek már azt se tudja, h mi volt a per oka.

judynero 2010.05.31. 21:45:17

@mykee: Ó! Nincs nekem türelmem a menedzsrekedéshez! Látod így is milyen könnyen elszakad a cérna...de legalább itt kitombolom magam! :)

judynero 2010.05.31. 21:45:47

@7roller2: Hiszen ismersz!!! :):) Osztom a népet!

judynero 2010.05.31. 21:47:27

@antigocsi: Nem baj! A www.judyneromenedzsment.blog.hu végig kiséri a dolgokat illetve egy csomó hátsó infót közől, még a levelezést is az újságíróval!

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.31. 22:38:13

@judynero: Milyen jó szóújító lettél édes, még véletlenül is. :-))))
Tetszik ez a menedzsrekedés. ;-)))
Én is felcserélem a betűket, de ez most abszolút igaz. És tombolj csak, hadd szóljon legalább itt kiadod, amit gondolsz. :-****

dondody 2010.06.01. 11:39:38

Szia Judy!

A per nagyon hosszú lesz, de nem kell törődnöd vele...elég csak a végén megtudni, hogy megnyerted... van fontosabb is akivel foglalkoznod kell...pl te :)

Én azért a helyedben simán megírnék egy cikket és kiadatnám velük, mert jogodban áll ezt kikövetelned... és akkor az lesz leírva ami a valóság... nem pedig a sok butaság amit összehordtak...
Légy amazon :P

judynero 2010.06.01. 19:52:17

@mykee: Mi mi mi? Mit cseréltél fel????

judynero 2010.06.01. 19:53:48

@dondody:Megírattam és abból lett a további botrány, hiszen egy szót nem írt le a korrekcióból állítólag a főszerkesztője parancsára! De gáz! :(

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.06.01. 23:43:02

@judynero: azt írtad: menedzs-rekedés (cska kötőjel nélkül). Én is néha felkeverem a betűket, mint például nme az a nem, vagy az olyna az olyan. Csak míg az általam kevertek nem értelmesek, a tied kivételesen az volt, és még találó is. :-)))
Igen, a főszerkesztők kemények tudnak lenni. Én már csak tudom, mert újságíró is vagyok. :-|
süti beállítások módosítása