Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szia Mindenki!

2010.09.29. 17:12

 Lázasan nyomom az ágyat, két napja.

Az elmúlt héten Francavillában ( Olaszország ) voltam egy klub megnyitóján, Alexával és Adriana Russóval. Ismét sok sztárral találkoztam. ( Chikita, Edelweis, Beatrice Reyes, Carmen Rise, Stb. ) Hatalmas  buli volt, az olasz party tv felvette az egészet.

Jó itthonról néha elutazni. Külföldön annyira mások az emberek, és nem nézik le a pornósztárokat. Itthon a sok hülye kommentelő, bizonyos internetes szennyportálokon, minden kiélt kurvának elhordja azt, aki felválalja amit csinál. Már belefáradtam abba, hogy bárkit meggyőzzek arról, hogy egy normális nő vagyok...sokszor inkább direkt ráteszek egy lapáttal. Legyenek boldogok!

Nem akarok sehol szerepelni sem nyilatkozni, mert amint látjátok azt csesznek leírni, hogy az ember jót cselekszik...azt bezzeg leírják, ha megint kórházba kerülök! Nem is érdemes erre több szót fecserélni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr682332634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.09.29. 19:06:16

Ehhez tényleg nem tudok mit hozzáfűzni, hogy milyenek itthon az emberek. Bár tény: külföldön sem jártam sokat, úgyhogy ebben tapasztaltabb vagy. :-))

Most különben influenzajárvány van, én amint megéreztem a torkomon, kezdtem szedni a védőszereket (nem, nem a páleszt, pedig ajánlották), erre annyi lett az egészből, hogy hangszálgyulladásom lett valószínűleg, így pár napig suttogtam inkább, és mostanában jön vissza a hangom egy hét után. Szóval részvétem a betegség miatt, de akkor fekszel, nyögsz, pihensz, még ha nem is esik jól. Gyógyulj meg mihamarább, és vitamin meg vitamin és egy hét. :-****

A lemeznek örülök, hogy végre elkészült, bár megnézném már a youtube-on is! :-))

A zsákoláshoz: az éves leadandókon egyelőre túl vagyunk idehaza, de szólj, ha mész és igyekszem elszabadulni itthonról. Nem ígérek semmit, de ha tudok leszek :-***

Guile 2010.09.29. 19:49:34

Szia Judy.
Szerintem a rosszakarat határtalan, akárcsak a járvány ami per pillanat az ágynak döntött. Úgyhogy a határtalan kurva anyját mindkét mumus fajtának amelyik gyötör. Gyógyulj meg mihamarabb, de ne a maceráló mócsingok miatt, hanem a saját jó közérzeted végett. Ha ez megtörtént tegyél négy centi vastagon mindenre ami bánt. Csak az magányos igazán akit senki sem szeret, hidd el Te nem tartozol közéjük.
Lehet hogy ezek a negatív hozzászólók.
Úgyhogy fel a fejjel.
Üdv.: Guile

tuskó (törölt) 2010.10.01. 11:44:33

... ... jééé,milyen aranyos kis pornósztár:) sun... őőő,ezt tilos itt;) akkor csak szép napot:P

Dani.Tóth 2010.10.12. 00:03:14

Judy minél hamarabb gyógyulj meg, jobbulást neked.

Jó régen nem írtam, remélem, nem mondtál még le rólam.:)
Volt 1-2 technikai problémám + sok a meló, de itt vagyok.:)
Jó régen nem írtál semmit.....remélem, minden rendben!!
Puszi

Dani.Tóth 2010.10.12. 00:19:10

Szia Judy!

Jobbulást neked, gyógyulj meg hamar.:)

Jó régen írtam, de remélem, nem mondtál még le rólam.;-)
Nekem is a gépemmel volt problémám, na meg a sok melót nem is említem.:)
De most itt vagyok megint.:)
Puszi :)

2010.10.12. 20:04:56

Ez a bulvármédia, elég bonyolult kivédeni, ha közszereplő valaki.El lehet tűnni ugyan a világ elől teljesen, de szerintem az sem normális dolog. Vagy lenyelni a békát - persze személyes felhangokkal. Mert a bulvár tényleg egy retek fos. De van létjogosultsága, mivel egy iszonyú tömeg vevő rá (az értelmi szintjüket inkább nem minősíteném...). Ezek az emberek nem a könyveket olvassák, nem a Beugrót (meg sem értenék), meg a Pokoli leckét nézik, hanem a Maunikát, meg azt a kibaszott Aktívot. Mert erre van igényük. Judy, mi inkább örüljünk, hogy "összetettebbek" vagyunk ezeknél nagyon sok értelemben.
Más. Hát, én nem igazán esem hasra az olaszoktól, nagyképű, rámenős arrogáns banda, ráadásul az ország is egy káosz. Olaszország sucks.
Amúgy meg gyógyulj meg mihamarabb! :)
Pusziiii!!!! :-***

dondody 2010.10.13. 09:34:08

Gyógyulj meg!
És ne érdekeljen, hogy más mit tudat rólad... az életben nem fognak megváltozni...

tuskó (törölt) 2010.10.24. 02:48:11

lassan kikagylósodik az az ágy,annyit nyomod...
:)

tuskó (törölt) 2010.10.28. 22:17:10

na behalt a blog.
megint jön egy jajjjdesokdolgomvolt, aztán 1 hónapig semmi:)
süti beállítások módosítása