Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Köszönet...

2009.12.26. 13:59

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! A pozitívot és a negatívot egyaránt köszönöm! A napokban felkerül még a többi fotó és érdekes történet is...

Ha címlapért tettem volna akkor már ott lennék...magunktól csináltuk! De a naplómba jogom van leírni. Ha csak pár "elcseszett embernek" sikerült segíteni, már örülünk.

Ők nem tudták ki vagyok...nem ez volt a fontos! Nem minden hajléktalan hibás azért, ami vele történik.Tudjátok lehet, hogy ha én is elveszteném a szemem láttára a két gyermekem és feleségem...hát, én is beleőrűlnék!

Segítsünk inkább együtt! Ettől senki nem lesz kevesebb, sem több...csak emberség!

Bárkivel megtörténhet!

Nem az a lényege, hogy pornós vagyok...ha nem Judy Nero lennék akkor is megtenném, mint ahogyan idáig is...csak eddig nem volt naplóm...:)!

Tudom, hogy ti is megtennétek és meg is teszitek sokan!

Köszönöm!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két éve van az utcán. a felesége a legjobb barátjával lelépett, és nem tudta kiheverni. Azóta iszik, amit nem tagad...nem kért semmit, csak szaloncukrot, amiért percekig hálálkodott, utána hangosan sírt...és megkérdezete: " a máltaitól vagytok ? " Hajléktalan szállóra nem mehet, mert még nincsennek egészségügyi papírjai...

Folyt.köv. Ezen az estén hajléktalan szállón is voltunk...

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr61624045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topszex 2009.12.26. 16:42:00

Kedves Judy Nero!

Minden elismerésem a karitatív tevékenységedért, sok más embernek példát mutatva ezzel!

Köszönöm!

Ui:Kellemes csalódás

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.12.26. 17:21:17

Várom én is tovább az élményeidet és igazán megrendítő történetek, amiket elmeséltél.
A sáskás beírásodnál ki is tértem részben erre a hontalan ajándékozásodra. :)

judynero 2009.12.26. 19:21:34

@mykee: Köszönöm neked is...folytatom!!!

7roller2 (törölt) 2009.12.26. 20:02:44

szép volt tőletek, grat. megleptél egy pár embert az látszik a beírásokon. eddig hol volt ez a sok "blogger"? ne hagyd magad! :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.12.26. 21:16:58

@judynero: Én pedig ezután járni fogok ide hozzád, mert egy újabb érdekes és értékes embert ismerhettem meg Benned! :-*

webdesign · http://d4u.hu 2009.12.26. 22:12:09

Jó érzés meglátni az értéket olyanokban, akik csinálják, amit csinálnak tök mind1, a lényeg, hogy öntudatra ébredtek, tesznek a másikért, mernek és felvállalnak. Judy-ék és a hajléktalanok is boldogabbak lettek, ebben biztos vagyok és talán sikerült még néhány "embert" felébreszteni ezzel az akcióval. Én szeretném, ha ennek lenne folytatása, mert annyira emberi volt, amit tettetek. Vegyétek fel velem a kapcsolatot nyugodtan, ha segítség kell a webes reklámgrafikában, arculattervezésben. Szívesen segítek.

mrnibbles 2009.12.26. 22:31:52

Csak az a kérdés merült fel bennem, minek kellett végigfotózni ezt a nemes cselekedetet?
Nem lett volna elég csak odaadni az ételt? Feltűnési viszketegséget érzek a dolog mögött. És mielőtt belémkötne bárki,igen, adtam adományt menhelynek, kórháznak és hajléktalanoknak, de sehol sem fotóztam és nem hirdettem fennhangon, mekkora jófej vagyok ettől.
Sok ember jótékonykodik,főleg karácsonykor, de nem akar ezzel bevágódni másoknál. Főleg nem csinál belőle fotógalériát, fennen hirdetve saját jófejségét.

pszichoapu 2009.12.27. 11:47:10

a friderikusz pl. minden évben ad pl. lélegeztetőgépet valamelyik kórháznak. tőletek is elvárható lenne hogy 50 szendvicsnél azert komolyabban segitsetek. vagy csak ennyire van pénz? akkor nem érte meg celebnek lenni. (én pl ritkán szoktam adni mert hónapró hónapra élek. rólatok ezt nehéz elképzelni.)

judynero 2009.12.27. 17:50:22

@mrnibbles: Azért dokumentáltam képekkel, mert seni nem hinné el...és azért még, hogy mások is jöjjenek velünk legközelebb...én a saját blogomban irtam erről amint látod, és nem kerestem fel vele az újságokat.Nem érzem magam többnek ettől, csak azt tettem amit jónak éreztem...elbeszélgettem velük, enni adtam akinek tudtam...emberi cselekedet és hidd el, ha újságban megjelenik akkor is örülni fogok, mert hátha sokak pl.politikusok és színészek is követik a példám.De, ezelőtt is adtam...csak nem volt blogom ahova leírtam volna.

judynero 2009.12.27. 17:53:22

@pszichoapu: Ne haragudj, de hadd döntsem el kinek adok és mennyit...a pénztárcám pedig ne nyitogasd. Ha csak jó szót adsz nekik az is elég...legalábbis sokaknak...és igen nem éri meg celebnek lenni, főleg azért, mert én nem vagyok az...Judy Nero vagyok és nem tartom magam celebnek...

judynero 2009.12.27. 17:54:15

@webdesign: Legközelebb szólunk Neked!!! Köszönjük szépen!!!!:)

judynero 2009.12.27. 17:56:43

@7roller2: Nem érdekel, ha valaki rosszat gondol...akit érdekel tudja, hogy ha rossz ember lennék és feltünés miatt tettem volna, akkor nem itt irogatnék...:)Te tudod!!!!!

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.12.27. 22:33:29

@7roller2: Hol volt ez a sok blogger? :) Hát nagy az internet világa, de ide is fogok járni ezentúl. :)

@judynero: Látod, én sem értem a bezzegeket (hogy ez így, ez úgy). Itt a szándék volt a fontos, és még ha csak egy ölelésre is mentetek, igenis értelmét látom annak, amit tettetek, hogy felhívtátok mások figyelmét. Már ezzel megérte mindenkinek: a hontalanoknak a szeretet miatt, neked/nektek, hogy láthattuk egy emberibb és bensőségesebb oldalatokat és a hozzászólóknak, hogy reakciót váltott ki belőlük legyen az bármilyen.
Azt hiszem ezek után erős pozitív végeredménnyel nyugtázhatod, hogy amit tettél nemes volt, de főleg önzetlen.

judynero 2009.12.28. 07:57:53

@mykee: Köszönöm! Én is rendszeres látogatód leszek!:):):)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.12.28. 08:25:53

Én köszönöm, hogy megtisztelsz! Bár a blog csak egy kihelyezett ízelítő, a valódi oldalam a www.sukitore.com címen van. Szívesen várlak oda tagnak, ha elragad a fantáziád, és megírnád mással. :)

judynero 2009.12.29. 15:26:20

@mykee: Szerintem megpróbálom...:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.12.29. 19:21:50

@judynero: Azért ez is tipikus, hogy a két év alatt egyszer sem volt ilyen lassulás a domainemen, mint ma. Magyarul: a legtöbb lap hol volt hol nem... De estére megjavultak. Mielőtt lamernek néznék ki. :-)
süti beállítások módosítása