Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt a pont!!!!!

2010.05.25. 11:50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor vágjunk bele!

Elnézést, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem.

Sokat vagyok mostanában távol. Nagyon élvezem, mert sikerült az itthoni dolgoktól iszonyatosan kiakadnom megint.

Elbúcsúzom a média világától, mert ami ebben az országban folyik az nevetséges.

A Velvet internetes oldal egyik nagyképű újságírójával (?) sikerült elég komoly szinten összepattanom, miután a blogom olvasóit, és kommentelőit "csökött agyunak" nevezte. Sőt! A kedves még a picsába is elküldött, és közölte nem fogok hiányozni...miután megkértem, hogy többet ne irkáljon rólam.

Szerintetek ma kiről van a "gumicukorban" szó? Nos! Ha nem vagyok érdekes és nem hiányzik, hogy rólam írjanak akkor ma a "picsának" vagyok ma ismét téma? Ti értitek? 

A menedzsrem levélben irta meg, hogy nem kívánunk többé megjeleni...pontokba szedve az indokaimat természetesen. Tegyem közé a levelezést talán?

Egy közszereplőnek mindent el kell viselni, és ezeknek joguk van a véleményt nyílvánítani. De azért könyörgöm ez Magyarország, nem Amerika!

Tudjátok miért? ...A pornósok hozzák a legnagyobb kattintás számot az efféle portáloknak.

Berágtam. A kritikát elviselem...a munkám és az olvasóim szapulását viszont nem. Meg akartalak benneteket védeni! Ez az újságíró nem lojális, pedig annak kéne lennie. Akit kedvel arról szépet és jót firkant, akit nem arról meg olyanokat amiket rólam...

Egyes negatív kommenteket ki töröl, pl. amiket annó álnéven irogattam, azok közül jó párat... de az olyanokat pl. ahol egy leendő édesanyát elhordanak mindennek azt nem törli, azt hagyja! Szép!

Ma pedig a Bors tette be a kaput...akik a volt férjemről irnak egy rakat hazugságot!

Szóval! Itt a pont! Aki akar itt megtalál!:)

...és tudjátok mit?! Nálam is jogos a vélemény alkotás...Tehát! Akinek gondja van az, az alábbi képen látható, tangás testrészemet nézegesse...de szépen fogalmaztam!:)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr772029791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

7roller2 (törölt) 2010.05.25. 13:58:36

Szia!

Nekem sok gondom van, csak nézegetni szabad? :)
Szépen eltűntél, hogy vagy merre jártál?

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.25. 21:14:52

Csók drága!
Először is már igencsak hiányoztál! Másrészt meg: ha akarod, ha nem, sajnos a média mindig meg fog találni. És aki a kákán is csomót akar keresni, az beleköt a sorok közé is, hiába itt írod, vagy máshol. Jönnek majd megint a hülye Velvetesek, hogy Judy megint ezt és ezt csinálta, mert a blogodon ezt olvasták.
Nem olvastam manapság Velvetet, legalábbis címlapon nem láttalak, pedig figyeltem, hátha van valami hír rólad. Mivel nem láttam, úgy gondoltam, hogy végre leszálltak Rólad. És így is van, mert rólad ugyan leszálltak, de bennünk pécéztek ki. De bevallom, hogy személy szerint én nem veszem fel, mert amennyi hülyeséget írtak, sőt, döftek a hátamba, már nem veszem fel. Aki nem meri az arcomba mondani, hanem a hátam mögött ír/mond rosszat, az magát minősíti. Aki meg el is hiszi, az megérdemli, bár tudom, ez a te esetedben erős visszaesés lehet.
Mivel közszereplő vagy, ezért a blogod is nézik a médiában, tudod, amikor mondjuk műsorokban is ezért hívnak be, mert ezt és ezt olvasták nálad. De legalább itt tudod kontrollálni mit írsz ki.
Ha meg rólunk írnak, nesze nekik egy kis írnivaló rólam: a Sukitore könyv hiába jött ki, nem merik megvenni. Hehe. Sok puritán álszent. Na most jól megmondtam nekik. :-DDDD
Most ennyit, nem akarok a nyakadba szállni, csak már örülök, hogy vagy! :-****

Guile 2010.05.26. 19:56:57

Szia Judy.
Hiányoztál ám. Nem kicsit, nagyon.
A média ma már messze nem a tények közléséről, hanem nézettséget és a lapszámot növelő botrányhajhászásról szól.
Mikor hallottad hogy magyar újságíró az utóbbi időben rangos elismerést kapott?
Úgy vélem nemcsak az ő "érdemük" hogy itt tartunk. Hiszen ahol a főműsoridőben a showműsorok keretein belül szinte naponta a deviancia és a szélsőség a téma. Ameddig erre van igény addig szerintem a médiában se történik változás. Nézz rá a napilapok címlapjára. Az aktuális botrány mellett, kell hogy legyen rajta egy két fedetlen kebel. Ezek ellen semmi kifogásom. Viszont a mocskolódást nem értem. Ha valakit nem kedvelek, számomra semleges lesz a sorsa. De csak azért valakit elővenni, mert kicsit is ismertebb és a cirka létéből is sztorit lehet kreálni, szerintem méltánytalan.
Ezek az emberkék, nagyon a hiénákra és a keselyűkre emlékeztetnek. Ott dongnak az ember közelében lesik az eladható sztorit. Ami viszont engem illet bátran nevezhet bárki csökött agyúnak. Ha ez a véleménye hát lelke rajta. Mindenesetre
megnézném a szekrényüket, hány olyan dolgot néznek, űznek,gyűjtenek amit nyíltan fikáznak. Tudod a bor és a víz témája. Ahhoz nincs elég kreativitásuk,hogy valami újat eredetit alkossanak, sok energia befektetése árán, ehelyett kényelmesen hátradőlve lehet kritizálni.
Tudod mit? A képen látható gyönyörű tangás testrészedre csak akkor vessenek pillantást,ha egy kicsit levetkőztek az álszentségükből és letettek valami eredetit az asztalra. Csak azért bejárni olyan hírekért, amit más fórumokon kigúnyolnak,merő rosszindulat.De sajnos itt tartunk 2010-ben.
Fityiszt nekik, tessék jól érezni magad.
Örülünk Neked.
Csóközön.
Üdv.: Guile

judynero 2010.05.27. 17:42:12

@7roller2: Nyugi!!!! Már itt vagyok!:) Nézegteni????!!!!:):) NEEEEEEE!!!!:):)

judynero 2010.05.27. 17:45:31

@mykee: Tudod én nem akarom kontrollálni amit itt írok...akkor nem lenne őszinte és nem én lennénk! Azt meg nem akarom. De egy jó darabig befejezem a szerepelgetést! Legközelebb csak munkával kapcsolatban nyilatkozok! Igazad van, mert tényleg egy csomó álszent barom van! Botrány!!!! ...én megveszem a könyved...hol keressem?:)

judynero 2010.05.27. 17:48:50

@Guile: Szia! Ti is hiányoztatok nagyon! Olyan jó kis banda van itt. Húúú de igaz amit írtál, tényleg nem hallottam arról, hogy egy magyar újságíró kapott volna vmi díjat!Ha ez így megy nem is fognak...Lesz fityisz ismét! Csak figyeljetek! Holnap...és harmincadikán a www.celebgyar.hu -n! Csók

7roller2 (törölt) 2010.05.27. 18:05:59

@judynero: mást egyenlőre úgy se lehet. :)
kicsit fehér, napoztatni kellene. :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.28. 09:53:31

@judynero: Tudod, néha már én is így vagyok, hogy ígéreteket mindig kapok, konkrétumot semmit. És nem panaszkodásból írom, hanem inkább arra mutatok rá, hogy nálam is mindenki körbeörült, hogy nahát, mégis sikerült kiadni a könyvet, aztán jött összesen kettő (azaz 2) konkrét megrendelés. Oké, arctalanul egyszerűbb egy könyvet megvenni, kosárba csúsztatni, és hazavinni, mint elmenni egy weblapra, ahol meg kell adni pár adatot, mert valahogy fel kell vennem az illetővel a kapcsolatot. Mert ez átmegy személyesbe. De könyörgöm, egyelőre nincs pézem külön boltra, elárusítóhelyre, bármire, a neten meg mindenki noname, tehát kell konkrétum. Ezt meg kevesen vállalják be, hogy itt vagyok, ide kérem, ide lőjetek. Úgyhogy bár én arra számítottam, hogy első körben azért jobban fogy, de végül elégedett lehetek azzal, hogy igen, kiadtam.
Tény, hogy találtam benne olyan apróságokat most is, mint vesszőhiba, vagy szócsere jobb lenne, de ez már az én maximalizmusomnak tudható be, hogy sosem elégszem meg ami van. Ha lesz egyáltalán második kör a nyomásból, akkor az javított lesz persze, és a mostani dolgok az első kiadás unikumai lesznek/maradnak. Ebből hivatalosan 20 db készült (plusz a nyomdai példányok), de még így is sok ahogy látom. Oké, nem egy szépirodalmi remekmű, hiszen átlagemberek vágyai, megfogalmazásai mi is kell nekünk. A rendelést végül ide tettem ki: start.acegem.hu

Befejezem az offot, csak hogy lásd: nem merik felvállalni az emberek nyíltan az erotikát, a vágyaikat, hogy elmenjenek és kiálljanak, mert félnek attól, hogy elítéli őket a környezetük. És ők vannak többen. Amíg így marad, addig sajnos álszentek leszünk és még a munkánkba is beleszólnak ezek a dolgok. :-(

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.28. 09:54:15

@judynero: Már megint polgárpukkasztasz te lány? Akkor megnézem mivel borzasztod el a sajtót... :-**** Megint el lesznek akkor veled egy ideig...

judynero 2010.05.31. 21:51:11

@7roller2: Jó lenne, mert én is fehér vagyok!De olyan rossz idő van, hogy nem tudom mit kéne tenni!:)

judynero 2010.05.31. 21:51:48

@mykee: Nem direkt csinálom!!!!!:)

tuskó (törölt) 2010.05.31. 22:10:53

én csököttagyjú vagyok. De azért így is szerecc nem? :o)

judynero 2010.06.01. 19:56:34

@tuskó: imádlak!!! A csökött agyadat is imádom! De maximum én hívhatlak igy egy jött-ment firkásznak nem engedem!!!!:)
süti beállítások módosítása