Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sáska vagyok, üvegbe zárva.

2009.12.18. 00:47

 

Elfáradtam.
 
Ma felvettük a Cool Night Extra szilveszteri adását. Szerintem nagyon jól sikerült! Még vetkőztem is… pedig általában csak szakértek bizonyos témákban. Szilveszter alkalmából azonban ledobáltam a textilt én is!
Élveztem… közben arra gondoltam, hogy titokban figyel valaki, aki alig várja, hogy a műsor után egy sötét folyosón szeretkezzen velem… fantáziáltam! Ez mostanában nagyon megy nekem.
Szeretek mindenfélét elképzelni. A megvalósítás azonban mindig elmarad.
Talán gyáva vagyok, vagy csak egyszerűen hülye ahhoz, hogy megtegyek dolgokat.
Olyan jó volna néha felrúgni a saját korlátaimat.
 
Annyi minden történt velem az elmúlt két év alatt, hogy mostanra egy üvegbe zárt sáskának érzem magam… akitől mindenki undorodik, de mégis sajnálja.
 
Emberek jöttek-mentek, és volt közöttük olyan, akit nem lett volna szabad csak úgy elengedni.
Valahol biztos meg van írva, hogy ki mennyi időt tölt az életünkben. Hogy bele kell e törődni? Ezt jó lenne tudni.
 
Sok minden máshogy alakult volna, ha nem megyek férjhez és sok minden máshogy alakult volna, ha nem veszítem el a férjem. Hopp! Nem bánom, hogy elvesztettem. Nem ismertem, rossz döntés volt az életemben.
 
Mindenki csinál baromságokat! Sajnos én néha többet is, mint kéne.
Judy vagyok és ma rájöttem, tényleg nem vagyok normális… de ez máshogy lesz jövőre! Minden és mindenki likvidálva lesz, aki, és ami nem tetszik, minden! Nem leszek többet senki kapcarongya és nem hagyom, hogy kihasználjanak. Elegem van, hogy csak adok és szart kapok cserébe. Köszi, de tényleg elég volt!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr761605781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉCMANÓCSKA 2009.12.18. 01:05:51

Az már egy nagy előrelépés, hogy nem hagyod magad, és ha így folytatod, akkor a helyes úton jársz, ha egyáltalán létezik ilyen, de ha igen, akkor hasonló ehhez.

7roller2 (törölt) 2009.12.18. 11:02:14

korlát építésben én is nagy vagyok.el is kezdtem bontani őket, ezáltal nagyon megváltozott a környezetem, és az életem. pozitív irányba.szelektálni kell különben meg fojtanak, és elveszel. nekem be vált. de még van egy-két korlát.:) hajrá!
ui:a sáska zöld. :)

KriszRebel 2009.12.18. 12:16:35

Szia!Valahogy ugyan így voltam hasonlo kép én is,tedcik amit írtál.Tartok,légy jo aranyos huncutka.Pux

csokis8 2009.12.19. 17:53:34

Judy, van olyan email címed (amit meg is kapok), ahová tudnék neked írni? Az info@judynero.hu ugyanis nem engedi, kommentnek meg hosszú lenne:-(
Pussz

KriszRebel 2009.12.19. 20:27:54

Szia estleg ha el beszélgethetnénk sok dologrol nem arol hogy porno szinész akarok lenni,ara cseszek probáltam nem sikerult enyi,talán nem nízek ki túl jol vagy nem túl nagy a hím veszom,vagy roszul keztem enyi.Az életrol na még sok mindenrol/diszkrét vagyok/ami nálom van nem nem fogja látni senki!e-mailem:krisz.rebel76@gmail.com számom 00421908551953 visza írok egy kérdést és ha felelsz rá pontosan ekor fogom tudni hogy ténleg te vagy az.Ha viszont nem írsz egyáltalán én meg értem aszt is!!!Ja amúgy sok puszika Lindusnak ha leszel vele!!!Pááá!Krisztike

nobogyónoszuri 2009.12.20. 10:21:27

Szia!Kiss Zsolt vagyok.Beteg vagy még?
Nem hívtál fel,pedig elk.a számom.Remélem jobban vagy!

judynero 2009.12.24. 01:33:14

@ÉCMANÓCSKA: Soha nem fogom hagyni magam...:)

judynero 2009.12.24. 01:34:05

@7roller2: Akkor hajrá mindkettőnknek!!!!:)

judynero 2009.12.24. 01:35:38

@nobogyónoszuri: Ne haragudj! De rohanásban vagyok...jelentkezni fogok amint vége a karácsonyi nyüzsinek...:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.12.26. 17:16:48

Tudom, nem mai beírásod, de mégis elgondolkodtatott. Egyrészt a fantázia, másrészt az adok-kapok miatt.
A fantáziád az egyik legjobb dolog, mert megvalósíthatod, amit szeretnél. Mindig ott van benned, hogy megteheted, ha akarod, ha van olyan, akivel lehet és tényleg pont úgy, ahogy elképzeled. Nagyon erős dolog, hiszen tényleg egy hajszál választ el attól, hogy meglépd. Van egy weboldalam, ahol kifejezetten ezekre a fantáziánkra megyünk rá, megtekerve azzal, hogy nem egyedüli történeteket írunk, hanem párosan vagy többen (volt, hogy négyen). Ahol bármit és bárkivel. Amikor ott van egy kéznyújtásnyira valaki a túloldalon, akinek hasonló fantáziái vannak, mégsem éred el, vagy ha eléred, az már nem tartozik a többiekre. :) (Készítettem egy kis ízelítőt a nevem melletti linken.) Tudom, nagyon veszélyes műfaj és igazán kettős játék, hiszen ha meg tudsz állni a fantáziánál, akkor bizonyítja, hogy nemcsak a testiség visz, ha pedig nem, akkor meg akarod valósítani az álmaid.

A másik a kapás, hogy mit is kapsz másoktól. Már rájöttem, hogy ez nem fontos. Ha jót, ha rosszat. Ahogyan olvastam a hajléktalanos bejegyzésed, te is már erre az útra léptél. Nem azt kell adni másoknak, amit magadnak szeretnél, hanem csak magad. Semmi többet. És akkor nem fog számítani, hogy kitől mit kapsz, mert te önzetlen vagy, az más kérdés, hogy mások elfogadnak-e így vagy sem. Ha nem, az az ő dolguk, nem illesz a társaságukba. Ha igen, akkor viszont elfogadnak téged mindenestül, ahogy vagy.

Nem fárasztalak tovább, de szeretném, ha a sukitore oldalamra bepillantanál, hátha tovább piszkálgathatjuk a fantáziáidat. :)

judynero 2009.12.26. 19:01:41

@mykee: Köszönöm amit írtál...igazán jól esett!!! Megnézem az oldalt!!!puszillak

2009.12.27. 20:00:14

Judy, igazad van, sose hagy magad! Ez egy mocskos szar világ, tele vérgeci emberekkel (?), nagyon kevesen őrzik meg a méltóságukat, vagy maradnak őszinték. Szarni kell mások véleményére (hacsak nem építő jellegű, de az elenyésző), magunkat kéne, kell adni. Én is leszarom, ha valaki fikáz, mert meghíztam, mert nem azt a zenét hallgatom, mint ő, stb.
Egyébként az ilyen kihasználós-fikázós egyedek azok pontosan, akiknek sose elég semmi, és semmi nem jó. Kisebbségi komplexust szedtek össze és a kibaszástól és az alázástól érzik jól magukat. Gyökerek, körbe kell ezeket röhögni. Vagy, ahogy írtad: "mindent és mindenkit likvidálni". :)

judynero 2009.12.27. 20:19:39

@Selkath: Teljesen igazad van...pont most irtam le a véleményem a " hajléktalanos bejegyzésnél "...Köszönöm ezt a remek kommentet... tudod a negatívból is lehet tanulni...de a pocskondiázásból nem...a te mondataid viszont tökéletesen igazak!!!Puszillak
süti beállítások módosítása