Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ilyen is tudok lenni...és???

2010.02.08. 23:42

Ha már úgyis negatív hős vagyok, és ezt vállalom, jöjjön egy pár botrányos kép… hogy hol készült és hogyan azt most nem árulnám el…)

Egy biztos élni tudni kell! És persze bulizni is!
 
Nem szégyellem, hogy ki tudok magamból fordulni egy-egy alkalommal, és nem akarom magam futtatni mindig, hogy „amúgy meg ilyen normális vagyok és mennyire very rendesen élek…” Ezt meghagyom azoknak, akik arról akarják meggyőzni az olvasókat, hogy ők a világ legtökéletesebb celebjei…
 
Magamat akarom adni továbbra is! Akinek nem tetszik, az tehet egy óriási nagy szívességet NEKEM!!!
 
Igenis néha jó mulatni, még akkor is, ha épp egy díszes szálloda vendége vagy!:) Hány külföldi együttes duhajkodott, már szállodákban???… Én is ezt teszem!
 
Deggendorfban a mulatságom 500 euróba került, pedig csak véletlen egy ajtót sértettem meg egy repülő pohárral…Rémes, hogyan tud repülni egy pohárka, és aztán milyen nagy erővel tud beszakítani egy ajtót!:)
 
Nem, nem, és nem! Nem akarok rendes lány lenni mindig, néha ki kell engedni a gőzt!
 
Most vessen meg mindenki, aki tökéletesnek hiszi magát!
 
Kíváncsi lennék, hányan fogják holnap azt mondani, hogy „ÚRISTENEZAJUDYNÉRÓÓÓMITMEGNEMENDEDMAGÁNAKDEÉGŐ”!
 
De, ahogyan a legutolsó interjúban említettem www.tabutv.hu , itt nem önmagam reklámozása a cél és az, hogy elhitessem mekkora szent, vagyok, hanem az, hogy emlékeim legyenek, és minden igaz legyen…ne azért írjam, mert hátha több fellépésem lesz….hanem azért, mert szeretem visszaolvasni mik történtek velem…Igaz dolgok, még akkor is ha néha durva!Ez van...
 

 

Még nyugis vagyok!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdődik...

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdődik, kezdődik...:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdődik, kezdődik, kez-dő-dik...:)

 

 

 

 

 

 

 

Elkezdődött...:)

 

 

 

 

 

 

Ezt a jégkockás dolgot egy filmben láttam...:)

 

 

 

 

 

 

 

 

A liftben is lehet rosszalkodni...:)

 

 

 

 

 

 

 

 

A folyosó is bejött...:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem be fognak perelni...:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem volt koszos a talpam...vagy?!

 

 

 

 

 

 

 

Nagyjából ennyi! A többit hozzá lehet képzelni.

Most pedig jöhet a fikázás! Tudom, hogy más nem mulat így...Sőt! Mulatni sem szokott. Egy expornós maca pedig igenis nem tagadja le, hogy néha jóból is megárt a sok...:)

Ui: Az egyik kedves kommentezgető barátom azt írta, hogy kiváncsi mit merek kirakni...:):)NA??!! Nyertem?

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr651740962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2010.02.09. 02:06:39

Utálok elsözni a kommentelésbe,de most az egyszer jól esik elsőnek lenni.

Szóval én nem fogom azt írni,hogy idézlek téged : "ÚRISTENEZAJUDYNÉRÓÓÓMITMEGNEMENDEDMAGÁNAKDEÉGŐ".

Tudod egyszer a fodrásznőmnél dolgozó műkörmös azt mondta : Élni kell,és ki kell élvezni az életet,mert lehet hogy egyik napról a másikra valami rossz történik az emberrel,és lehet hogy azt a rossz dolgot nem éli túl,és akkor nincs az az isten,aki vissza hozza az élők közé,hogy tovább élhessen,és csak annyira kell hajtania magát az embernek,hogy meglegyen minden napra a kellő létszükséglet.

Szóval én azt mondom,hogy jól tetted hogy kitomboltad magad abba a hotelbe,sőt még irigyellek is,mert ebben a rohanó világban mindenkibe felgyülemlik egyfajta tombolás vágy,és ha már az túl van a határ értéken,akkor ki kell adni.

Mellesleg pedig nincs olyan hogy tökéletes ember,sose volt,és sose lesz olyan.Aki túl tökéletesnek hiszi magát az már iszonyat egoista,és teljesen egyetértek azzal amit azzal kapcsolatban írtál,hogy nem a hírnév miatt blogolsz,hanem mert jó vissza olvasni,és én ezt megerősítem,mert tényleg jó érzés.

Most már abba hagyom a körmölést,mert aztán nem lesz elég hely a többi kommentelönek.

U.I.: Tetszenek a képek,és jó volt a fotós is,bár személy szerint az én kedvencem az a vadmacskás kép,ami felülről a 8. :)

Jack Cole 2010.02.09. 02:55:37

Semmi különös. Egy szegény lány megbotlott a folyósón, véletlenül felcsúszott a rucija a cicijéről, de gyorsan összeszedte magát és felállt. Megállapította, hogy szerencsére nem üvegre esett, majd megigazította az öltözetét.
Én ezt láttam. Vagy nem lentről kell "olvasni"? :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.02.09. 06:50:34

Éééééééééééééééééééééééééés mossssssssst!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))

Füttttykoncert és halleluja!!!! :-************

Nemcsak a képek, hanem az igazán rosszaság soraid is úgy feltüzeltek, hogy wááááááááááá! Imádom hogy ilyen rosszaság vagy, tuti nagy buli lehetett!!!!! A többiek meg le vannak sz*va! És igen, ilyen képek a legjobbak, amikor végre rosszalkodhatunk nyilvános helyen! (Bevallom, én is szeretek így "bűnözni") Ebben pont ez az izgalmas, hogy bárki arra járhat, bármikor lebukhatunk, és megfeszülnek az idegek, a "gyorsan-gyorsan"... Soroljam még?
És igen, igen, igen! Ilyen rosszaságnak is szeretünk, én legalábbis biztos! Tudod, hogy azt mondom mindig: légy önmagad. Hát most ez nagyon átjött és így aztán főleg el tudsz csavarni. :-)))

tolaa (törölt) 2010.02.09. 08:31:58

Nagyon tetszenek a képek, de nálam az utolsó viszi a pálmát. :)
A komentelők közül én vagyok a legfiatalabb, szóval bölcs hsz-t nem tudok írni, viszont azt igen, hogy én is szoktam bulizni, és nem is akárhogy, hosszú lenne elmesélni. :) Imádom a rossz kislányokat, főleg téged nagyon. :))
Amúgy pedig tényleg hétköznapi lánynak tűnsz, szimpatikusnak, aranyosnak. Lehet hogy az expornos csajokat bírom a legjobban? :)) A Tabus videót látva egy tünemény csaj, ezek a képek pedig annyira tetszettek, hogy legalább 5-10 percig nem tudtam a szemem levenni róla. :)

judynero 2010.02.09. 09:45:30

@Dyrtyho: szia! Köszönöm! Amit irtam ahhoz tartom magam, úgyhogy nem fogok magamból csak szépet és intelligenset mutatni, mert az színház!Az élet pedig nem az...!Maga a valóság és én ez vagyok!:)

judynero 2010.02.09. 09:46:34

@Jack Cole: Nemmmmmm....jól olvastad! Nagyon tetszett amit irtál, ha beperelnek, majd ezzel védekezek!:)

judynero 2010.02.09. 09:48:40

@mykee: Az leszek! Még akkor is, ha ez sokakat idegesít! Én élvezni akarom az életet a betegségem mellett is, és az elmúlt nehéz időszak után!!! Nem fogok hazugságokat irni, csak azért, hogy megfelelejek minden elvárásnak!:)

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2010.02.09. 15:19:35

@judynero: és mi így szeretünk téged,így vagy egyedi,és utánozhatatlan :)

7roller2 (törölt) 2010.02.09. 15:46:40

@7roller2: az utolsó kép beindítós...:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.02.09. 22:10:01

@judynero: Hát élvezd is! Persze azért ne szállj el teljesen, mert én sem vetem a kocsi alá, mert az hű de jó lehet. ;-))) De ha csak ilyen laza vagy, máris jobb. :-))) Nagyon bejöttek ezek a képek, még most is rendesen megnéztem mindegyiket. :-))) Gondoltam reggel, hogy írok egy olyan véleményezést, mint a Cyrano De Bergerac idézet, hogy "Mondhatta volna szebben kis lovag", és annyi minden járt a fejemben... Csak időm nem volt leírni. Pedig...
Na majd összeszedem magam, most ehhez este van. :-*****

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2010.02.09. 23:10:57

nagyon jó képek :-) mondjuk egy ilyen csajról csak jó képek készülhetnek :-) Kár, hogy akkor nem jártam pont abban a hotelben pont azon az emeleten, de persze így nagy szám van, ha ott lettem volna, lehet, hogy meg se mertem volna nyikkanni zavaromban :-)

tuskó (törölt) 2010.02.10. 00:04:52

úgy tűnik engem vártál:)))

tuskó (törölt) 2010.02.10. 00:09:28

@tolaa: "szóval bölcs hsz-t nem tudok írni"

Nyugi,én sem tudok. Az élet megy ahogy megy,aszt' jóvan.
Lényeg,hogy az utolsó kép egy hmmmmm...

judynero 2010.02.10. 23:04:37

@Dyrtyho: Én meg benneteket! ...és hidd el ilyen maradok...senki kedvéért nem leszek más...magamért szeressenek!:)

judynero 2010.02.10. 23:05:13

@7roller2: ...és ismerős is nem? :):)

judynero 2010.02.10. 23:06:30

@antigocsi: Jaj! Ne mondj ilyet! Nem ettem még embert!:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.02.10. 23:22:06

@judynero: Akkor leírom, majd holnap elolvasod, ha aludni mész. :-))

Szóval, ha
- nevelő lennék: "Édes lányom, látom nem bírsz magaddal! Micsoda dolog azt a kívánatos tested mások előtt mutogatni! Még megláttam volna!"
- italkedvelő lennék: "Igazán kitűnő választás az a pezsgő, nagymúltú híre van hazánkban. Az üveget hozzáértéssel kinyitva a nyakát egyéb hasznos, pajkos célokra is felhasználhatod"
- divattervező: "a póló azzal az átlátszó bugyival igazán ízléses választás egy esti bulihoz. A póló a kellő alkalomban könnyen felcsúsztatható, a bugyi áttetszősége sokat sejtet, mely hamar beindítja a fantáziát. Mondhatni: nem a teljes meztelenséget kínálja fel és mégis lehet hivatkozni arra, hogy van rajtad valami ruha"
- lakberendezőként: "A szoba berendezése kellő hangulatot áraszt egy romantikus, meghitt, forró estéhez. A folyosó és a lift puritánsága kiemeli a modell alkatát, előtérbe helyezve a lényeget."
- fotós szemszögéből: "Addig incselkedik velem ez a nő, hogy már nem férek a nadrágomba, így vagy letámad, vagy elintézem magam, de nem bírom sokáig"
- egy férfiúi szemmel: "húúúúúú, micsoda tutajos szemeid vannak, és ha én jegelném a bimbóidat, tuti a legkeményebbek lennének azon az este! A liftben pedig van Állj gomb. Ez arra való, hogyha megnyomom, tudd, hogy állok én is!"

Hirtelen most ennyi kicsit álmosan. :-)) De szerintem még lenne ötlet...

tolaa (törölt) 2010.02.11. 08:37:13

@tuskó: Nekem az a kép beindítja a fantáziámat, és tényleg hmmm. :))

judynero 2010.02.11. 10:36:12

@mykee: Hallod! Ez a komment beszarás! hogy tudsz ilyen jókat irni?:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.02.11. 11:02:24

@judynero: Attól függ milyen a kedvem. Ha elmélkedős, akkor nagyon mélyeket, ha pörgök, akkor vidámakat, ha meg áll ama zászlórúd, akkor meg forróakat. :-))) Egyedül akkor nem tudok sokat írni és jókat, ha agyilag már fáradt vagyok. :-)) De ha lesz egy kis szabadidőm, még folytathatom ;-))
süti beállítások módosítása