Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt napok kicsit megviseltek. Most nem szeretném itt a blogomon folytatni, és magyarázkodni sem arról hogy, mit miért tettem. Minden ok-okozat...mindennek volt előzménye!

A józan ész felett győzőtt a harag...ami sosem jó tanácsadó, hiszen amit az ember haragból tesz annak mindig rossz a vége.

De valahol mégis megvan amit szerettem volna, és már rég meg kellett volna tennem...sajnálom, hogy nem hallgattam másokra. De igazatok volt!

Vállalom a negatív hős szerepét! ...nem tárom a nagyvilág elé az én kálváriám, ami három éve tart, ahol egy felvétel sok mindenre bizonyíték volt...csak nem akartam hinni a szememenek!

Vége! Nem lett volna szabad ezt tennem, legalábbis nem így! Ezért nem is magyarázkodom, azt hogy, ki mit követett el amiért berágtam...mindenki pontosan tudja!

Lezárult egy korszak, és mostmár mindannyian megyünk a magunk útján.

Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem szégyellem...tudom, hogy máshogy kellett volna.

Bár, a vége úgyis ez lett volna...mert már rég ezt akartam, csak nem volt erőm megtenni ennyi év után. Olyan ez, mint egy szakítás.

Sajnálom...mindenki meg fogja találni a boldogságát! Hiszen a boldogság ott van mindenben csak meg kell látni.

 A boldogság :

Ott van reggel, mikor kinézek az ablakomon, és a madáretetőben jóízűen falatoznak a verebek.

Ott van, mikor kinyitom az ajtót, és két szeretetre éhes szempár néz velem szembe.

Ott van, amikor reggel az édesanyámhoz bújva kortyolgatom a kávém.

Ott van, amikor a testvérem átölel.

Ott van, amikor a telefonom csörög, és a barátaimmal együtt nevetünk.

Ott van, amikor esténként leülünk és őszintén beszélgetünk.

Ott van, amikor a 84 éves nagymamám rámnéz és könnyek csillognak a szemében, mert szeret.

Ott van, amikor az édesapámmal álmodom.

Ott van, amikor szerelmesnek érzem magam.

Ott van, amikor valakinek jót adhatok.

Ott van, amikor a húgom kislányára nézek.

Ott van, amikor az igaz barátaimmal sírunk és nevetünk.

Ott van, minden apró tárgyban a levegőben, és nem csak a munkában... észre kell venni!!!

Be kell látni ha hibázunk, és meg kell tanulni megbocsájtani.

Én megbocsájtottam barátnak, és ellenségnek egyaránt, de felejteni sohasem fogok, mert a lényeg itt van nálam...mindig kettőn áll a vásár.:)

  

Ui: Többet nem szeretnék erről beszélni... és sárt dobálni, mindenki tudja mit tett...én felvállaltam... már igy is éppen eléggé fáj mindannyiunknak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr581697912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KriszRebel 2010.01.24. 15:22:31

Szia:Bocsi hogy zavarlak!De ezek a szavak megfogtak,nagyon,amit tetél vagy tenni fogól az csakis a te dolgod.A boldogság ott van ahogy leírtad,azokon a szavakon majdnem ki csurogtak a könyeim!Pusz!!!

lady.lorelei 2010.01.24. 15:43:06

Edith Piafnak van egy remek gondolata erről, javaslom, ha teheted, és időd engedi, olvasd el a könyvét, melynek címe (és a gondolat is ugyanez): "Nem bánok semmit sem!"

ne foglalkozz senkivel, Judy
az autentikus személyiségek ugyanúgy viselkednek a bankban és a sztriptizbárban is, teljesen mindegy. csináld azt, amit akarsz, ez az egyéniségek sorsa! ;)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.01.24. 16:48:42

Tudod, ez érdekes, hogy pont most írtál erről. Legalábbis nekem az. Mert egy régebbi filmet néztünk meg, amolyan tinifilm a Barátnő álomáron (angol címe egy Beatles számé: Can't buy me love).
Tipikus habos-babos, de persze a fiataloknak szól, apró mondanivalóval: légy önmagad.
A film arról szól, hogy egy srác, akit észre sem vesznek a suliban odavan egy lányért, akiknél füvet nyír vagy 5 éve és a lány a nevét se nagyon tudja. A srác menő akar lenni és a sors úgy hozza, hogy a lánnyal alkut kötve menő lesz. Majd az idő leteltével "szakítanak", de a srác elérte a célját: menő lett. Ekkor mondta neki a lány: bármilyen menő is vagy, mindig légy önmagad. Persze a srác májerkedett tovább és tettette, majd egy bulin kiborult a bili. A sztori persze a végén hepiend lett, de még ha nem is passzol ide, a mondanivalója igen. Ha azzal vagy önmagad, hogy negatív hős vagy, legyél, de ne más. Az, hogy megtettél valamit, amit korábban kellett volna az sem gond: sosincs késő és megtetted végül. Mindennek megvan az ideje. És a hátad mögött lévő dolgokból a tanulságot leszűrve mész előre. És ez a fő: hogy túl tudsz lépni, tovább tudsz állni és habár fáj és csorbulsz, ettől nemesedsz is.

lady.lorelei 2010.01.24. 18:18:39

@mykee:
szerintem itt az a vicc, hogy nem is negatív hős, csak mások gondolják annak.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.01.24. 18:29:58

@lady.lorelei: Szerintem is magát ostorozza ezzel, én sem ezt gondolnám. Csak efölé állítottam, hogy végülis mindegy, hogy melyik, ha önmaga. :)

judynero 2010.01.24. 22:12:53

@KriszRebel: Anyunak elolvastam...és ő is sírt! Ő tudja az igazat az egész sztoriról és arról, miért tettem. Sokat bántottak és elgurult a gyógyszer...:)Türtem régóta...csak hülye voltam, hogy nem egyből szóltam. De mindegy! Téma lezárva.:)

judynero 2010.01.24. 22:15:17

@lady.lorelei: Életemben egyszer fordultam ki magamból...de nem ok nélkül!Akik szeretnek tudják milyen vagyok és mellettem vannak.Ilyen vagyok! Aki szeret fogadjon el, és ne akarjon belőlem mást faragni, mert nem fog menni.Köszönöm Neked!!!!

judynero 2010.01.24. 22:16:30

@mykee: Igy igaz, előbb a csorbulás és most a béke költözött az életembe ami nemesít, és boldogsággal tölt el.

judynero 2010.01.24. 22:18:25

@lady.lorelei: A jelen helyzetben és vagyok a negatív hős...mert én meséltem el milyen szemét voltam...ÉN bevállaltam! De négyből egy...az nem elég!:)Nem baj...több is veszett mohácsnál:):). Itt vagytok nekem TI!

judynero 2010.01.24. 22:19:47

@mykee: Nem voltam önmagam, a helyzet amibe vagyok pár éve kifordított magamból az utolsó időkre...De mostmár újra az vagyok aki szerettem lenni!:)

Angry citizen 2010.01.24. 22:23:46

judy láttalak tvben nyilatkozni: rettenetesen buta vagy.

judynero 2010.01.24. 22:37:09

@Angry citizen: Igazán? Akkor adj egy kis észt...mások szerint annyira nem vagyok hülye...és butának meg egyáltalán nem tartom magam. De neked jogodban áll ezt mondani, ha igy gondolod. Köszönöm ezt az értékes információt!:)

judynero 2010.01.24. 22:58:02

@Angry citizen: ...oh...és még egy kis észrevétel kedvesem...milyen érdekes, hogy pont ehhez a bejegyzéshez kommenteltél...ezt máshova is beírhattad volna..nem vagy átlátszó! ÁÁÁ dehogy...csak én irkáltam más neveken...mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?...én is tudom ki és mit és hova irt.és azt is milyen néven...be lehet fejezni!Ez itt nem a velvet!

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.01.24. 23:03:12

@judynero: Ez a beszéd kislány, és ha ez szívből jön és nem a múlt feledésére, akkor nagyon jó olvasni, hogy így kezdesz magadra találni! :-***

judynero 2010.01.24. 23:06:55

@mykee: Szívből jön...csak nem akarom kiteregteni mások szennyesét...érted ugye? Mindig tudtam mit miért teszek...megvolt rá az okom..De a boldogság mindenhol ott van...tudod!!!:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.01.24. 23:11:58

@judynero: Tudom, hogy ott van! De legfőképpen magadban. Angry szerintem nem is nagyon olvasgatta a blogod itt, ezért írta amit.
Azt sajnálom, hogy a tévében (talán a Coolon kívül) szinte alig van értelmes beszélgetés veled, szinte csak a bulvár. Legutóbb Szily Nórával az jó volt, de tényleg kevés olyan műsor van, ahol nem a normális beszélgetésre menek rá.
Nem is kell kiteregetni a szennyest, de még utalni se nagyon rá. Minek? Egyrészt sem úrinő, sem úriember nem mondja el azt, ami az ő dolguk. Másrészt ha el is mondja azoknak, akikben bízhatnak. Most tudom, hogy átmentél egy erős bizalmi megrázkódtatáson, de ez kellett talán ahhoz, hogy először magadban bízz, aztán másban. Hogy a megérzéseid mit mondanak és aztán mások. Engem is sokszor hülyének tartanak és néha ma is, lúzernek és lenéznek. Nem érdekel csak kicsit. És főleg azoktól, akiknek hiszek. De az ellentábort is meghallgatom, hogy vajon miért gondolják úgy: rosszakarás és irigykedés miatt vagy tényleg van mögötte valami? Mert ha igazuk van és fáj az igazság, akkor tehetek ellene, de ha nincs igazuk kit érdekel? :-))

KriszRebel 2010.01.24. 23:18:11

@judynero: Úgy van!!!Okos és aranyos vagy!Üdv!

judynero 2010.01.25. 07:44:40

@mykee: Háát...én is sajnálom, de nem akarok már szerepelgetni itthon.Tiszta gáz! A másik sztori pedig hosszú...az ellentábor??? Ez jó...igen sokaknak fáj az igazság.Éppen ezért szívemből szólsz : " kit érdekel" ?:)

judynero 2010.01.25. 07:47:51

@lady.lorelei: Hááááát ezen besírtam a röhögéstől! Tömör és velős mondat!De tudod utána néztem és érdekes, mert máshol egész értelemesen kommentálgat, ide csak benézet és böfögött a paraszt...:)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.01.25. 11:43:25

@judynero: Az a vicc, hogy a normális műsorok készítői is skatulyáznak, tehát úgy gondolják, hogy pornóztál, akkor nem is hívnak el komolyabb műsorba, pedig ez hülyeség és ismét Szily Nóra interjúját tudom felhozni melletted. És egy ilyen interjú adok-kapok, tehát ha a műsorvezető hülyére vesz, akkor persze, hogy nem tudsz te sem nagyon értelmesen odaállni és normálisan beszélgetni. Erre meg mit szűrnek le mások? Na itt a kör... És ezért jó ez a blog, hogy cáfolod a képet. :-))

lkat 2010.01.25. 18:05:33

@Angry citizen: te melyik vagy a három grácia közül? Vagy csak az ellentábor drukkere vagy? Nem értem emberek miért veszik a fáradtságot, hogy negatív dolgokat írogassanak? És aki nem rajongó az mi a f....nak van itt? Na mindegy! Egyébként Judy én már régóta mondogattam, hogy van körülötted egy-két "barát", akinek nem kéne ott lenni... Hát kár, hogy idáig fajultak a dolgok, de legalább vége. Ezzel is könnyebb lesz az életed. Nem igaz?

KriszRebel 2010.01.28. 00:16:38

@judynero: Még három nap és jelen leszel.Minden nap öröké valóság.Sokat gondolok rád,amolyan hiány érzet valaki irányt!Ejha meg eszem magam,de így van!Aranyos huncut csajszi!Pusza szeretlek Babád!

KriszRebel 2010.01.28. 06:07:48

HM!Látod nemmírok semitlady.lorelei!Pusza!nem roszból!KLrisz!Ugye én csacsií csak szenved!!!

KriszRebel 2010.01.28. 06:09:51

@lkat: &&&&&kap be barát!Csak nkisb gyerek vagy*!!!!

Mr. TrúLáv · http://trulav.blog.hu/ 2010.01.28. 11:24:30

KriszRebel: OLVASD VÉGIG! Szánalmas vagy már bocs...én nem tudom, hogy ezzel a hozzáállással melyik nő bugyijába jutsz be...de ha hamarosan nem változtatsz a hozzáállásodon...akkor egyikébe sem fogsz...
Szemét lennék? Nem.
Én is voltam ilyen szánalmas(tizenévesen, jó rég volt), csak rá kell jönni, hogy ettől a lányok hamarabb rémülnek meg mintsem, hogy belegondoljanak mekkora nagy érték van benned.
Tudod, az ember ne vesse a disznók elé a gyöngyeit, hanem hagyja, hogy azt felfedezzék...Te viszont mintha óriástáblán hirdetnéd, hogy: ITT VAN AZ ÉRTÉK LÁNYOK!

Meglehet rám haragudni...de harmincakárhányévesen egy ilyen pasi mint te, mindennek tűnik csak nem igazi férfinek...és ha abban reménykedsz, hogy majd valaki így is megszeret...azt kell, hogy mondjam NEM. Vagy ha igen, akkor egy hasonlóan az élettől elkámpicsorodott nőt kapsz, arra meg semmi szükséged, hidd el...

Na jó. Letolás vége.

KriszRebel 2010.01.28. 18:44:07

@Mr. TrúLáv: Veled nem vitatkozok!A föleb valót még neked szántom!

KriszRebel 2010.01.28. 19:28:56

@KriszRebel: El nízést és bocs amit írtam!

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2010.01.29. 01:36:27

szokták is mondani egyházi berkekben:
"a harang rossz tanácsadó"

lkat 2010.01.29. 13:26:32

@KriszRebel: ezt írd le újra, mert nem egészen értem, hogy mit akartál írni. Használj szótárt...

lkat 2010.01.29. 13:28:05

@KriszRebel: mi az, hogy nkisb gyerek. És miért kapjam be? Ha próblémád van legalább próbáld meg értelmesen leírni öregem...
süti beállítások módosítása