Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Judy Nero nemet mondott

 
2009. november 26., csütörtök 11:45
 
Rendszeres meghívott vendége Judy Nero a Cool Night Extra adásainak. A minap a műsorvezető, Orosz Barbara arról kérdezte beszélgetőpartnerét, mi a véleménye a hármas, vagy akár még több résztvevős szexről.
 
Judy elmondta, hogy bár volt már alkalom arra, hogy párcserés "történetben" vett részt, ő inkább a hagyományos férfi-nő felállásra voksol. Úgy véli, ha egy intim helyzetbe harmadik személy is bekerül, sok esély van a kapcsolat megromlására. Judy szerint ezt megelőzendő jobb vigyázni arra, amink van, és nem célszerű bedobni párunkat a közösbe. Orosz Barbi arra is kíváncsi volt, hogy mit szól Judy a két férfi egy nő felálláshoz. Az expornós szerint számára ez megalázó lenne, így nincsenek erre irányuló vágyai.
Judy azt sem titkolta, hogy több sztárházaspár is kérte őt, szálljon be a hancúrozásukhoz harmadiknak, de nemet mondott.
A volt pornósztár egyébként nagyon diszkrét volt, és a műsorban nem árulta el, kik voltak azok a celebek, akik az ő segítségével akarták feldobni szexuális életüket.
 
Hát ez történt ma a www. Storyonline.hu oldalán!!!:)
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen látható hölgy Sandra Shine, és a férfi a világírű angol fotós Viv Thomas.

Itt Kell elmondjam, ez a fotósorozat ( persze nem a kulisszák mögötti képek, mint ezek ) jelenleg az amerikai Penthouse Magazinban találhatóak.

A "sztárpárocskák " pedig örülhetnek, hogy hallgatok...MERT HA ÉN EGYSZER KINYITOM A SZÁMAT láttok csodát...:)

No para! Nem írok könyvet... pl.arról sem amikor az egyik neves Olasz focicsapat szponzora ( egy fegyvergyár tulajdonosa ) kemény 800.000 forintot kínált fel ha fél óráig szexelek vele. HA-HA! Persze az ajánlatát megköszöntem és utána faképnél hagytam...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero.blog.hu/api/trackback/id/tr791553894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása