Új lappal

2011.12.13. 15:13

Új lapokkal játszok, új életet kezdtem...új naplót is írok!

 

www.judynerostory.blogspot.com

 

Ezentúl itt találkozunk! Sok orgazmust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pá

Nincs komment...

2011.08.30. 13:32

Csak szép...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiába a sok értelmetlen veszekedés...a vége úgyis ugyanaz!

A szívedben keresd a választ...ha az embert bánat éri, és egy valaki jut az eszébe...az nem véletlen...Szép napot Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A napi bölcsességem olvastátok!!!!!:D

 

 

 

 

 

 

Szerző: judynero

2 komment

2011.08.20 15.óra 30. perc

2011.08.22. 23:05

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem mást nem is kell mondanom...csak azt, hogy ez így van rendjén!

Egyszer mindenki megtalálja azt aki mellett a helye van. Addig viszont sok leckét ad számunkra az élet...mindent meg kell tanulni, hogy aztán megérdemeljük egymást. Hiszen az élet nem minden nap fenékig tejföl. Az egymás iránti tisztelet, kölcsönös odafigyelés aztán meghozza gyümölcsét.

Rengeteg küzdelem. Millió könnycsepp...de ezen a napon a boldogságtól peregnek a könnyek...és nem csak a te szemedből...mindenkiéből aki a családodban végig járta veletek a hosszú, és nehéz utat az oltárig...

Az élet rövid! De én hiszem, hogy a hátralévő kicsi időt szeretetben éljük majd.

Mindenkinek a világon, ismerőseimnek és ismeretleneknek azt kívánom találjátok meg egymást ti is!

Tudom el vagyok veszve...sok ismerősöm régóta nem hall rólam, nem szerepelek a médiában, nem csinálom a botrányokat...

De itt vagyok!

A betegségem miatt szükségem volt a magányra, és a nyugalomra... Megtaláltam magam, és a helyem a világban... a kispárnám is a legjobb helyen kapott helyet, ott ahol az Ő kispárnája van! Tudom akik szeretnek azok most nagyon boldogok...és mi is! 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: judynero

5 komment

Nem semmi!!!! :D

2011.06.27. 13:37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyerekek ez hatalmas!!!! De tényleg!!! Hogy mire képesek a Nők?

Hülyeség szerintem a bosszú, akit el lehet vinni azt vigyék is...jó messzire! Egy percig sem érdemes bánkódni utána, inkább örülni kell ha megszabadulunk...:)

Azért kíváncsi lennék, hogy hány jelentkező akadt segíteni! :)

Jót nevettem!!!!!! HIHI....

Élek...mert élnem kell!

2011.06.20. 17:44

 "Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet, és járd végig az utamat! Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet..!Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem, és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogyan én tettem! Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem! Akkor mondhatod, hogy ismersz!"  ( Ezt a gyönyörű gondolatot a facebookon találtam. )

Nehéz most bármit is írni. Sokáig gondolkoztam írjak erről, ami történt… Aztán úgy döntöttem kiírom magamból.

Egyszer valaki felkeresett. Egy könyvet akart írni rólam. És mindenféle igazságot akart tisztázni. Itt áll az igazság! Bejegyzésemként! Senki nem adta soha a számba a szavakat. 

A múltat már rég elengedtem, és égtem tovább a legnagyobb lángon. Talán csak a sors akart figyelmeztetni, hogy lassítsak a tempón. Köszi, vettem az adást! Az a pár másodperc az autópályán elég volt. A becsapódásig átgondoltam mindent.

Nem segített senki… videóztak, bámultak. Ha a mentős nincs, észnél megfulladok. Nem akarok panaszkodni. Az emberek kimutatták a foguk fehérjét! Aztán abban a kórházban feküdni ahol édesapám meghalt… ennél nagyobb büntetés nem kell! Bármit is vétettem.

Ami nem öl meg megerősít! Azt hiszem, indulhatnék a világ legerősebb embere címért!

Ha az utcán láttok egy embert feküdni… nem biztos, hogy részeg. Ha valaki elesik egy biciklivel, segítsetek felállni. Ha az autópályán láttok, egy karambolt álljatok meg és próbáljatok segíteni. Nekünk csak pár perc… másnak az élete múlhat rajta.

Szeretném, megköszöni annak az idős párnak és annak a motorosnak, akik intézkedtek… épp időben… még időben! 

Köszönöm a barátaimnak, akik aggódtak értem és a családomnak, szerelmemnek! Akik végigcsinálták velem…

Sokan mondják majd… miért nem döglött meg az a kurva, vagy vezetés helyett inkább menjen dugni… stb. De teszek rá! Élek és küzdök! Ez a baleset ráébresztett sok mindenre képes vagyok. Úgyhogy most kezdődik részemről az igazi erőpróba! De erről később… egy másik alkalommal. Szófi vár, sétálni szeretne…